Termékek
TARTALOM
CD-ROM
CD-ROM
CD-ROM

RÉSZLETEK
dr.xlsx Excel 2013 – A nélkülözhetetlen Excel mappák
CD-ROM
Az Excel használóinak nélkülözhetetlen anyaga: 9 munkafüzet, 236 képlet leírása példákkal, 250 munkalapon több száz azonnal átvehető megoldás; tippek, trükkök, alkalmazások.

A dr.xlsx Excel 2013 az Excel képleteinek megszokott csoportosításánál részletesebb tagolásban mutat be 236 függvényt. Pillanatok alatt megtalálja az Önnek megfelelő, azonnal alkalmazható megoldást. Itt letölthető a teljes tartalomjegyzék (PDF fájl).
Egy-egy képlet bemutatása a meghatározás > szintaxis > bemutatás > gyakorlati alkalmazás (példa) > hibaelhárítás (a függvény alkalmazásakor leggyakrabban felbukkanó hibaüzenetek ismertetése) > hasonló függvények struktúráját követi.
Itt megtekinthető a munkalapok felépítése (PDF fájl).
A képleteket több száz példa teszi könnyen kezelhetővé. A száraz leírások helyett színes bemutatók értelmezik a függvények lényegét, a képletek kombinációját.
A függvények csoportjai:

 • Adatbázisfüggvények.
 • Dátum- és időfüggvények.
 • Információs függvények.
 • Keresési és hivatkozási függvények (Mátrixfüggvények).
 • Logikai függvények.
 • Matematikai és trigonometriai függvények.
 • Pénzügyi függvények.
 • Statisztikai függvények.
 • Szövegműveletekhez használható függvények.
Ízelítőként töltse le az Excel tippek, trükkök eBook (PDF) ingyenes anyagot.
A tippek, trükkök a profik technikáját idézik.
Mutassa meg az Önben rejtőző gurut!
Részletek
Kosár
FEL

{Ctrl + Shift + Enter} Tömbképletek (Titkok – Trükkök – Tippek) – A meghökkentő Excel mappák
CD-ROM
A tömbképletek ismerete a felhasználót egyből az „Excel guru” státuszba röpíti. 73 munkalap, 233 példa, azonnal átvehető megoldások, 180 oldalas e-könyv (PDF), leírásokkal, magyarázatokkal!

A tömbképleteket a rendszeres Excel-alkalmazók csak 1%-a használja. Pedig ideális megoldást jelentenek, ha a cellák tartalmát szeretnénk összegezni vagy megszámolni – több kritérium alapján. Kissé hasonlóan, mint a SZUMHA(), SZUMHATÖBB(), DARABTELI() vagy a DARABHATÖBB() függvényekkel, csak jobban. És a SZUMHATÖBB() és DARABHATÖBB() függvényekkel ellentétben, melyekkel csak ÉS kritériumokat lehet meghatározni, a tömbképletek a VAGY kritérium kifejezésére is alkalmasak.
Miért kellene egy tömbképletekről szóló munkafüzetet/könyvet kézbe venni?
Néhány lehetséges ok:
   ha szereti az Excel varázsát, és örömet okoz megoldani a lehetetlen néhány képlettel;
   ha tudja, hogyan kell képleteket alkotni, és egy ugrással a felsőbb kategóriába szeretne kerülni;
   ha már hallott a tömbképletekről (mátrix képletekről), és tudja, hogy egy sor esetben ezek a leghatékonyabb megoldások, de nem ismeri a módozatokat;
   ha alkalmazza a tömbképleteket, de tart hátrányaiktól (mint például a műveleti idők növekedésétől), és meg szeretné tudni, hogyan lehet igazán hatékony tömbképleteket kreálni.
A CD (munkafüzet és e-könyv) három területet fog át: képletek, haladó szintű képletek és tömbképletek. Mivel a tömbképlet a (fejlettebb) képlet karcsúbb változata, a példákat mindegyik területen lehet alkalmazni. Így nem csak tömbképletekről esik szó, hanem képletek alkalmazásáról a hatékony megoldások során.
A {Ctrl + Shift + Enter} nem csak kész, azonnal alkalmazható képletekkel, tömbképletekkel létrehozott megoldások gyűjteménye, hanem lépésről-lépésre tartó „tananyag” a zéró ismeretektől a lenyűgöző megoldásokig.
Itt letölthető a tartalomjegyzék (PDF fájl).
Töltse le a demó munkafüzetet (RAR).
Részletek
Kosár
FEL

Az FKERES –  Titkok – Trükkök – Tippek
E-könyv és Excel munkafüzet
100 (A4) oldal pdf e-könyv + Excel munkafüzet (99 munkalap)
Az Excel ismeretek tesztelésekor az FKERES a sztár, ezért érdemes nagyon jól elsajátítani. Sok Excel alkalmazó számára ez az első igazán összetett függvény. A keresés hihetetlenül értékes funkció minden helyzetben, ha nagy adatállományokkal van dolgunk. Jóllehet az FKERES sokak szemében már kissé elavult, főleg mióta olyan jobb választások állnak rendelkezésünkre, mint pl. az INDEX-HOL.VAN kombináció, mégis fontos megismerni ezt a képletet, hiszen az FKERES az egyik legegyszerűbb megoldás a keresés kategóriába tartozó függvények között.

Ha nincs kellő gyakorlatunk, ezzel kell kezdenünk. Annak ellenére, hogy elavultnak tartják, a mai napig rengetegen alkalmazzák, és ha egyszer valakinek az adattartományát ezzel a képlettel kell auditálni, szükséges megbízható felépítése.
A munkafüzet és e-könyv feltárja az Excel egyik legbonyolultabb függvényének „titkait”; bemutatja a leggyakrabban (majdnem minden alkalmazó által) elkövetett hibák okait, megoldást ad; a „bennfentes” tippek minden helyzetben garantálják a tökéletes megoldást.
A munkafüzet
Az Excel igazi ereje nem (csak) az egyes elemeiben van, ilyen például az FKERES, definiált nevek, táblázatok vagy Érvényesítés, hanem abban, hogy ezeket az elemeket egymással lehet kombinálni, és hihetetlen dolgokat lehet megoldani.
A 92 munkalap kb. 80 példa alapján mutatja be a függvény működését, a hatékony munkavégzést segítő megoldásokat, így az FKERES-HOL.VAN kombináció, az INDEX-HOL.VAN kombó és az INDEX-HOL.VAN-HOL.VAN kombináció „anatómiáját”, logikáját és használhatóságát.
Rengeteg idő megtakarítható, hiszen az Excelben lévő példák azonnal átvehetők és alkalmazhatók, a képleteket nem kell a pdf fájlokból kimásolni, vagy a képernyőképekből kikörmölni. A navigálást áttekinthető tartalomjegyzék, és a munkalapok fejléce teszi egyszerűvé és praktikussá. A munkafüzet nem tartalmaz makrókat.
Az e-könyv
Az e-könyv (A4, kb. 100 oldal, 11 pont betűméret, pdf formátum) bemutatja a példák nagy részét. A második rész a leggyakrabban elkövethető (és el is követett) hibákat tárgyalja. Az egységes szerkezet részletesen, pontokba szedve leírja és ábrázolja a buktatók okait, és elkerülésük megoldását tárgyalja. Az e-könyv Adobe pdf formátumú. A függvények ismertetését három kiegészítő, az egyes képletekben előforduló, röviden érintett téma (a helyettesítő karakterek, a tömbképletek és a szövegek összefűzése) részletes ismertetése követi.
Ízelítőül az INDEX/HOL.VAN/HOL.VAN kombó: letölthető munkafüzet (RAR).
Kosár
FEL

MATEMATIKA – Titkok – Trükkök – Tippek
E-könyv és Excel munkafüzet
70 (A4) oldal pdf e-könyv + Excel munkafüzet (35 munkalap)
A „matematika” sok felhasználót elriaszt. Pedig ezek a függvények hihetetlen módon leegyszerűsíthetik a hétköznapi feladatokat, és mégis kevesen használják, helyettük bonyolult, rengeteg hibalehetőséget rejtő megoldásokkal szenvednek.
A munkafüzet és e-könyv feltárja e függvények „titkait, megold ad olyan problémákat, melyek megkeseríthetik életünket; a „bennfentes” tippek minden helyzetben garantálják a tökéletes megoldást.
A szorosan a témához tartozó képletek mellet más (rokon) függvények leírása és magyarázata is megtalálható a munkalapokon, sőt az Excel igazi erejét adó kombinációk is: így a függvények, pl. SZUMHA, a definiált nevek, táblázatok vagy az Érvényesítés kombinációjából eredő megoldások.
A munkafüzet
A kiadvány a PLAFON, PADLÓ, KEREKÍTÉSEK, SZORZATÖSSZEG, SZUMHA, SZUMHATÖBB, ÖSSZESÍT, RÉSZÖSSZEG függvények lehetőségeit mutatja be kb. 35 példával. A példák azonnal átvehetők és alkalmazhatók, a képleteket nem kell a pdf fájlokból kimásolni, vagy a képernyőképekből kikörmölni, így rengeteg idő megtakarítható. A szorosan a témához tartozó képletek mellet más (rokon) függvények leírása és magyarázata is megtalálható a munkalapokon.
A navigálást áttekinthető tartalomjegyzék, és a munkalapok fejléce teszi egyszerűvé és praktikussá. A munkafüzet nem tartalmaz makrókat.
Az e-könyv
Az e-könyv (A4, kb. 70 oldal, 11 pont betűméret, pdf formátum) a példák nagy részét bemutatja. Az e-könyv Adobe pdf formátumú. A függvények ismertetését három kiegészítő, az egyes képletekben előforduló, röviden érintett téma (a helyettesítő karakterek, a tömbképletek és a szövegek összefűzése) részletes ismertetése követi.
Kosár
FEL

KERESÉS – Titkok – Trükkök – Tippek
E-könyv és Excel munkafüzet
70 (A4) oldal pdf e-könyv + Excel munkafüzet (68 munkalap)
Az Excelben a „keresés” majdnem olyan gyakori, mint az egyszerűbb műveletek. A kiválasztott nyolc függvény az adatbázisokkal való munka legalapvetőbb megoldásai. Ennek megfelelően „létfontosságú”, hogy használatuk a készség szintjén történjen.
A munkafüzet és e-könyv feltárja e függvények „titkait, megold ad olyan problémákat, melyek megkeseríthetik életünket; a „bennfentes” tippek minden helyzetben garantálják a tökéletes megoldást.
A kiadvány a VÁLASZT, HOL.VAN, ELTOLÁS, INDIREKT, INDEX, FKERES, VKERES, KERES függvények lehetőségeit mutatja be kb. 55 példával. A példák azonnal átvehetők és alkalmazhatók, a képleteket nem kell a pdf fájlokból kimásolni, vagy a képernyőképekből kikörmölni, így rengeteg idő megtakarítható. A munkalapokon a szorosan a témához tartozó képletek mellet más (rokon) függvények leírása és magyarázata is megtalálható, továbbá nélkülözhetetlen, a hatékonyságot jelentősen növelő megoldások is: Definiált nevek, Érvényesítés stb.
A navigálást áttekinthető tartalomjegyzék, és a munkalapok fejléce teszi egyszerűvé és praktikussá. A munkafüzet nem tartalmaz makrókat.
Az e-könyv
Az e-könyv (A4, kb. 70 oldal, 11 pont betűméret, pdf formátum) a példák nagy részét bemutatja. Az e-könyv Adobe pdf formátumú. A függvények ismertetését három kiegészítő, az egyes képletekben előforduló, röviden érintett téma (a helyettesítő karakterek, a tömbképletek és a szövegek összefűzése) részletes ismertetése követi.
Kosár
FEL

Excel függvények – Referencia és Teszt
Interaktív Excel munkafüzetek
A Referencia és Teszt sorozat szándéka, hogy jelentős időmegtakarítással biztosítsa az Excel fortélyainak elsajátítását (gyorsabb tanulás), biztosítsa a folyamatos fejlődést, a „bennfentes” tippekkel segítse a hatékony munkavégzést. A munkafüzetek egy-egy terület mindig „kéznél lévő” referenciái, nincs szükség böngészésre, Súgók megnyitására.
A 7 különböző munkafüzet egységes felépítésű. A munkafüzetekkel ellenőrzött környezetben lehet elsajátítani, hogyan működnek ezek a függvények. A munkalapok bemutatják a függvény meghatározását és szintaxisát, ezt követik a feladatok. A feladatot követő Megjegyzésben a függvény legfontosabb tudnivalói, az esetleges hibaüzenetek okai olvashatók. A függvény részletes ismertetését a REFERENCIA munkalap tartalmazza. A Teszt munkalapon lehet ellenőrizni a tudást. Alapbeállításban a "Javaslatok", a Megoldás(ok) nem láthatók.
#4 DÁTUM és IDŐ
Excel 2010 munkafüzet
Az Excel a dátumokat sorszámként tárolja, melyek alkalmasak arra, hogy műveleteket végezzünk velük. Az alapok mellet a három bonyolultabb függvény profi alkalmazása a hatékony munka alapfeltétele.
A munkafüzet a következő függvényeket tartalmazza:
DÁTUM(), IDŐ(), NAP(), HÓNAP(), ÉV(), KALK.DÁTUM(), KALK.MUNKANAP(), ÖSSZ.MUNKANAP()
Kosár
FEL

#5 PÉNZÜGYI
Excel 2010 munkafüzet
Ráta, időszakok száma, részlet, mai érték, jövőbeli érték, kiegyenlítés – csupa olyan kifejezés, amit naponta használunk. A munkafüzet a leggyakoribb, a magánéletben és a munkában használatos legfontosabb függvényeket veszi górcső alá.
A munkafüzet a következő függvényeket tartalmazza:
JBÉ(), KJÉ(), KAPOTT(), ÖSSZES.KAMAT(), RRÉSZLET(), RÉSZLET(), PRÉSZLET(), IDŐSZAKI.KAMAT(), LEJÁRATI.KAMAT(), KAMATRÁTA()
Kosár
FEL

#6 MATEMATIKA 1.
Excel 2010 munkafüzet
A „matematika” sok felhasználót elriaszt. Pedig ezek a függvények hihetetlen módon leegyszerűsíthetik a hétköznapi feladatokat. A munkafüzet a kevésbé ismert, de igen hatásos függvények gyűjteménye.
A munkafüzet a következő függvényeket tartalmazza:
MARADÉK(), PLAFON(), PLAFON.PONTOS(), PADLÓ(), PADLÓ.PONTOS(), TÖBBSZ.KEREKÍT(), KEREKÍTÉS(), KEREK.LE(), KEREK.FEL(), CSONK()
Kosár
FEL

#7 MATEMATIKA 2.
Excel 2010 munkafüzet
A két hihetetlenül erős SZUMHA() és SZUMHATÖBB() mellett ritkán használt, de nagyon hatásos függvények adják a MATEMATIKA 2. anyagát.
A munkafüzet a következő függvényeket tartalmazza:
PÁROS(), PÁRATLAN(), SZUMHA(), SZUMHATÖBB(), RÉSZÖSSZEG(), SZORZATÖSSZEG(), ÖSSZESÍT()

Kosár
FEL

#8 KERESÉS 1.
Excel 2010 munkafüzet
Az Excel a hivatkozások, tömbök, dimenziók, egyezések, keresések világa. A két munkafüzetből az elsőben az alapok találhatók.
A munkafüzet a következő függvényeket tartalmazza:
SOR(), OSZLOP(), SOROK(), OSZLOPOK(), TERÜLET(), VÁLASZT(), HOL.VAN(), ELTOLÁS()

Kosár
FEL

#9 KERESÉS 2.
Excel 2010 munkafüzet
Az adattáblák struktúrája, megtervezése, a benne történő keresés az egyik legszebb, de egyben legnehezebb feladat.
A munkafüzet a következő függvényeket tartalmazza:
INDEX(), INDIREKT(), KERES(), FKERES(), VKERES()


Kosár
FEL

#10 SZÖVEG
Excel 2010 munkafüzet
Bár az Excelről többnyire a számok, numerikus értékek jutnak eszünkbe, elképzelhetetlen szöveg nélkül. A munkafüzet az adatbázisok kezelésekor nélkülözhetetlen függvények gyűjteménye.
A munkafüzet a következő függvényeket tartalmazza:
BAL(), KÖZÉP(), JOBB(), ÖSSZEFŰZ(), CSERE(), HELYETTE(), SZÖVEG.TALÁL(), SZÖVEG.KERES()
Kosár
FEL

Excel esszencia — 33 Excel függvény gyakorlati példákkal
E-könyv és Excel munkafüzet
157 (A4) oldal pdf e-könyv + Excel munkafüzet (221 munkalap, 205 példa)
Az e-könyv 33 fejezete bemutatja a függvények működését (szintaxisát), használatuk lehetőségeit, a buktatókat. A 220 munkalapból álló munkafüzetben 205 példa található.
Frissítse Excel tudását! Ezzel az e-könyvvel és a munkafüzettel bővítheti Excel ismereteit, munkafüzetei még hatékonyabbak lesznek, megtudja, melyik függvény a legjobb választás.
Az anyag segítségével jobban tudja majd alkalmazni az ismerős függvényeket. Még a naponta használt függvényekben is vannak rejtett erők és egyben csapdák is, melyekről nem is tud.
Az anyag harminchárom függvénye elsődlegesen három területre koncentrál: KERESÉSI ÉS HIVATKOZÁSI FÜGGVÉNYEK, SZÖVEGFÜGGVÉNYEK, MATEMATIKAI FÜGGVÉNYEK, de dátum-, információs, logikai és statisztikai függvények is szerepelnek.
Az e-könyv
Az e-könyv (A4, 157 oldal, 11 pont betűméret, pdf formátum) 33 fejezete bemutatja a függvények működését (szintaxisát), használatuk lehetőségeit, a buktatókat, melyeket jobb elkerülni. A függvényeket több gyakorlati példa, alkalmazás teszi érthetővé, a tippek és trükkök eredményesen alkalmazhatók a napi munkában. A 33 függvény egységes szerkezetben jelenik meg: a leírás részletesen bemutatja a függvény működését képernyőképek mutatják a munkafüzet példáit a buktatók az egyes képletek leggyakrabban előforduló hibáit és elkerülésük megoldását tárgyalja. Két kiemelkedő fontosságú, az Excel-tudás" hagyományos "ellenőrző pontjaként" ismert függvény (VKERES és FKERES), ennek megfelelően igen részletes (40 oldal és 40 példa). Az e-könyv Adobe pdf formátumú, a könnyű navigációt könyvjelzők segítik. A függvények ismertetését három kiegészítő, az egyes képletekben előforduló, röviden érintett téma (a helyettesítő karakterek, a tömbképletek és a szövegek összefűzése) részletes ismertetése követi. A könyvet tárgymutató zárja a példákban használt függvényekre hivatkozva.
A munkafüzet
A 220 munkalapból álló munkafüzetben 205 példa található, csaknem mindegyik szerepel az e-könyvben is. A munkafüzet Excel 2010 változatban készült. Rengeteg idő megtakarítható, hiszen az Excelben lévő példák azonnal átvehetők és alkalmazhatók, a képleteket nem kell a pdf fájlokból kimásolni vagy a képernyőképekből kikörmölni. A navigálást áttekinthető tartalomjegyzék, és a munkalapok fejléce teszi egyszerűvé és praktikussá. A munkafüzet nem tartalmaz makrókat.
Itt megtekinthető a könyv tartalomjegyzéke (PDF fájl).
Letölthetó demó munkafüzet: demó (rar).
Részletek
Kosár
FEL

dr.xlsx– A nélkülözhetetlen Excel mappák
CD-ROM
Az Excel használóinak nélkülözhetetlen anyaga: 9 munkafüzet, 215 képlet leírása példákkal, 217 munkalapon több száz azonnal átvehető megoldás; tippek, trükkök, alkalmazások. A cédé (a könnyű kezelhetőség és az esetleges verziófrissítés érdekében) négy változatban készült. Mind a négy változat felépítése, tartalma - a különbségeket figyelembe véve - azonos.

A négy változat:
Excel 2010 (.xlsx) Excel munkafüzet
Excel 2007 (.xlsx) Excel munkafüzet (nem tartalmazza az Excel 2010 új függvényeit).
Excel 2007 és 2010 (.xlsx) Excel munkafüzet a 2010 verzióra optimalizálva. A munkalapon mind a két változatra megtalálhatók a képletek.
Excel 2003 és 2007 (.xls) Excel 2003 változat, mely az Excel 2007 alatt is működik. Tartalmazza a 2007 verzió új képleteit (pl. =SZUMHATÖBB).
A dr.xlsx az Excel képleteinek megszokott csoportosításánál részletesebb tagolásban mutat be 215 függvényt. Pillanatok alatt megtalálja az Önnek megfelelő, azonnal alkalmazható megoldást. Itt letölthető a teljes tartalomjegyzék (PDF fájl).
Egy-egy képlet bemutatása a meghatározás > szintaxis > bemutatás > gyakorlati alkalmazás (példa) > hibaelhárítás (a függvény alkalmazásakor leggyakrabban felbukkanó hibaüzenetek ismertetése) > hasonló függvények struktúráját követi.
Itt megtekinthető a munkalapok felépítése (PDF fájl).
A képleteket több száz példa teszi könnyen kezelhetővé. A száraz leírások helyett színes bemutatók értelmezik a függvények lényegét, a képletek kombinációját.
A függvények csoportjai:

 • Adatbázisfüggvények.
 • Dátum- és időfüggvények.
 • Információs függvények.
 • Keresési és hivatkozási függvények (Mátrixfüggvények).
 • Logikai függvények.
 • Matematikai és trigonometriai függvények.
 • Pénzügyi függvények.
 • Statisztikai függvények.
 • Szövegműveletekhez használható függvények.
Ízelítőként töltse le az Excel tippek, trükkök eBook (PDF) ingyenes anyagot.
A tippek, trükkök a profik technikáját idézik.
Mutassa meg az Önben rejtőző gurut!
Részletek
Kosár
FEL

feltételes formázás (Excel 2007 és Excel 2010) – A színes Excel mappák
CD-ROM
Az Excel 2010 használóinak nélkülözhetetlen anyaga: 106 munkalap, száznál több példa, azonnal átvehető megoldások; tippek, trükkök, alkalmazások a feltételes formázás színes világából.

A feltételes formázás módszerével vizuális eszközökkel emelhetjük ki az Excel adatainak összefüggéseit, válaszokat kaphatunk az összefüggések jellegére, folyamatára, méretére, a tartományban elfoglalt helyéra (sorrend, átlag alatt vagy felett). A feltételes formázás alkalmazható cellatartományokra, Microsoft Excel-táblázatokra vagy kimutatásokra.
Egy-egy összeállítás láttán, az adatok elemzésénél gyakran szükségszerűen merülnek fel az ilyen jellegű kérdések:
Milyen tendenciát mutatnak az eredmények adott időszakokban?
Melyek a legjobban vagy leggyengébben teljesítő személyek, csoportok, vagy régiók, vagy termékek?
Kik, mely csoportok, ágazatok értek el jobb eredményt a tervezettnél/az átlagnál? És gyengébbet?
Milyen a megoszlás egy csoporton belül (életkor, eredmény, bevétel, hitelállomány stb.)?
Egy idősorban hol vannak a kiugró (fent vagy lent) eredmények? Mikor ki/mi érte el/haladta meg az x százalékos növekedést?
Ki nem szeretné a bonyolult árlistákból megtudni a változatlan áru, a drágább vagy olcsóbb, netán az új terméket azonnal látni?
És hasonlók. Majd rögtön a következő:

Hogyan lehetne az ezekre a kérdésekre adott – a kimutatásokban rejlő – válaszokat könnyen érthetően, plasztikusan és elegánsan bemutatni?

A feltételes formázás kibővíti a hagyományosan diagramokkal történő vizualizálás módszerét. Segítségével egyszerűen és látványosan lehet kiemelni fontos adatokat tartalmazó cellákat vagy tartományokat, vagy felhívni a figyelmet a váratlan/meglepő/szokatlan értékekre, trendekre. Adatsávokkal, színskálákkal és ikonkészletekkel gyorsan és könnyedén lehet szemléltetni adatokat.
A feltételes formázás egy (vagy több) feltétel (kritérium) alapján megváltoztatja egy cellatartomány megjelenését.
Ha teljesül a feltétel, az alkalmazás a feltételben megadott szabály(ok) szerint formázza a cellatartományt; ha nem teljesül, akkor az alkalmazás nem hajtja végre a formázást.
Az Excel 2003-hoz képest (melyben csak három feltételt lehetett alkalmazni) az Excel 2010-ben a feltételes formázás akár hatvannégy feltételt tartalmazhat.
A Feltételes formázás szabálykezelője párbeszédpanel öt beépített lehetőséget kínál
1. Cellakijelölési szabályok
2. Legfelső/legalsó értékek szabályai
3. Adatsávok
4. Színskálák
5. Ikonkészletek

75 munkalap – azonnal adaptálható, módosítható, testre szabható megoldásokkal, 7 munkalapon kisebb, nagyobb trükkök, fogások találhatók, 12 munkalapon az öt beépített lehetőség használatának elméleti és gyakorlati fogásai.
Itt letölthető a tartalomjegyzék (PDF fájl).
Töltse le a demó munkafüzetet (RAR).
Részletek
Kosár
FEL

LevélTár – Angol–német–magyar text editor termékcsalád
CD-ROM
Az angol és a német nyelvet használók nélkülözhetetlen segítőeszköze: az üzleti élet valamennyi területén használható, és a magánélet írásos kommunikációjának hatékony támogatója.

A szoftver HTML alapú, egyszerűen kezelhető szerkesztő program. A képernyő Rich Text Editor ablakába egyszerűen beilleszthetők a menüből kiválasztott elemek, ott formázhatók, szerkeszthetők, majd egyszerűen beilleszthetők a használt alkalmazásba (Word, Excel, Power Point, levelezők, jegyzettömb stb.).
A szoftver három változatban kapható. Mindhárom változat felépítése, tartalma - a nyelvi különbségeket kivéve - megegyezik.
A programmal könnyen, gyorsan állíthatók össze levelek, e-mailek és az írásbeli kommunikáció egyéb formái.

 • A LevélTár a kommunikációs szándék (megkeresés, pozitív és negatív megnyilvánulás, intézkedés, kérés stb.);
 • az üzleti élet helyzetei, területei, formái (alkalmak, kapcsolatok, értékesítés, vállalkozás stb.);
 • azonnal használható megoldások (prezentáció, előadás, tények, vélemények, érvelés, frázisok, átkötések, "hasznos közhelyek" stb.)
összesen 25 mappájában 142 almappában kínál "kész" mondatokat és "ütős" kifejezéseket. Egyszerűen: KATT > Ctrl +C > Ctrl +V.
A negyedik rész az angol, ill. a német levelezés, írásos kommunikáció szabályait tartalmazza, olyan hasznos anyagokkal, mint pl. az eltérő jelentésű amerikai és angol szavak összevetése, az összes erős (rendhagyó) ragozású angol és német ige felsorolása stb.
A menüből kiválasztott témák mondatokként és kifejezésekként jelennek meg a képernyőn: rögzített ablakban, görgetés lapozgatás nélkül. A több mint 4000 elem közötti eligazodást 132 címke segíti hasonló megoldással.
Itt letölthető a text editor tartalmi felépítése (PDF). Tartalom
A program összes funkcióját bemutató korlátozott tartalmú demó változata itt letölthető.
Részletek
Kosár
FEL
Részletek
Excel
dr.xlsx (Excel 2013)

Részletek

dr.xlsx (Excel 2010)

Részletek

dr.xlsx (Excel 2007-2010)

Részletek

dr.xlsx (Excel 2007)

Részletek

dr.xlsx (Excel 2003-2007)

Részletek

LevélTár
Angol–német–magyar interaktív text editor

Részletek

Angol–magyar interaktív text editor

Részletek

Német–magyar interaktív text editor

Részletek

Excel
feltételes formázás (Excel 2010)

Részletek

feltételes formázás (Excel 2007)

Részletek

Excel
{Ctrl + Shift + Enter} A tömbképlet

Részletek

Excel
Excel esszencia

Részletek

Excel Titkok – Trükkök – Tippek
Az FKERES

Részletek

Függvények: MATEMATIKA

Részletek

Függvények: KERESÉS

Részletek

Excel függvények – Referencia és Teszt
DÁTUM és IDŐ

Részletek

PÉNZÜGYI függvények

Részletek

Függvények: MATEMATIKA 1.

Részletek

Függvények: MATEMATIKA 2.

Részletek

Függvények: MATEMATIKA 2.

Részletek

Függvények: KERESÉS 1.

Részletek

Függvények: KERESÉS 2.

Részletek

Függvények: SZÖVEG

Részletek